woensdag 18 april 2012

Rimmel London - Lycra Pro 385 Hot List

Rimmel London - Lycra Pro 385 Hot List
Donkere kleuren die net even anders zijn, daar hou ik van! Hot List van Rimmel is zo’n kleur. Een kleur die je moeilijk een naam kan geven!

De kleur is bruin met een soort van paarse shimmers erin. Als je vollop in het licht staat met je nagels zie je deze paarse shimmers.




Rimmel schrijft over de Lycra Pro nagellak:

De nieuwe formule, die beter dan ooit is, van de beroemde LYCRA Pro nagellak is nu verrijkt met Pro Colour Memory en bevat een anti-vervagingskleursysteem om de kleur stralend en levendig te houden, tot wel 10 dagen lang.
Breng kleur aan op een nieuw niveau. Door de steeds frisse look en langhoudende glans is de nagellak super duurzaam en ultraflexibel. Ook biedt hij een finish die niet schilfert en het exclusieve LYCRA Pro maxi borsteltje zorgt voor een feilloze professionele look. De perfecte kleur op uw nagels!
Rimmel London - Lycra Pro 385 Hot ListDe nagellak heeft een bijzonder handig kwastje (Maxi Brush), waardoor je in een beweging je nagel lakt. De nagellak droogt vrij snel, en blijft bij mij ongeveer 4 dagen zitten zonder te chippen. Je moet over deze nagellak wel een topcoat lakken! Als je dit niet doet, is de glans met na een halve dag weg.

Kortom: Het is een bijzondere nagellak, maar de nagellak maakt niet de beloftes van Rimmel waar.



Swatch Rimmel London - Lycra Pro 385 Hot List
Twee laagjes nagellak
Rimmel London - Lycra Pro 385 Hot List is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor €6,99.

Tips nodig bij het nagels lakken, nailart of verzoekjes? Kijk hier of neem contact op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...